Het ijssculptuurfestival komt terug naar Brugge. Het Brugse stadsbestuur sloot een tweejarige overeenkomst af met bvba Alexander Deman voor de organisatie van een ijssculpturenfestival op het Stationsplein. Deze winter viert het ijssculpturenfestival in Brugge de 25e verjaardag van Disneyland® Paris. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in ijs met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars in de hoofdrollen.

De vraag naar het evenement was groot. Een ijssculptuurfestival brengt jaarlijks duizenden bezoekers op de been. Deze mensen gaan ongetwijfeld na dit bezoek ook naar onze historische binnenstad trekken. Het evenement sluit dan ook perfect aan bij onze inspanningen om het (verblijfs)toerisme in onze stad tijdens de wintermaanden te stimuleren. De authentieke sfeer van onze stad, het kwaliteitsvolle hotelaanbod en evenementen als dit maken van Brugge dé sfeervolle winterbestemming bij uitstek.

De editie 2017-2018 vindt plaats van 25 november 2017 tot en met 7 januari 2018. 

De toegangsprijzen zijn: 12 euro  voor volwassenen; 10 euro voor senioren en studenten; 8 euro voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Groepen vanaf 10 personen krijgen op de vermelde tarieven een korting van 2 euro. Inwoners van Brugge en abonnees van Disneyland krijgen een korting van 50% op deze tarieven.

Alle info over het evenement vind je hier

Meer info over alle winterevenementen in Brugge vind je hier.