Voor het uitzicht alleen al zou een mens verhuizen. Ook het feit dat ik niet langer elke dag ‘den Altitude’ moet opfietsen heeft natuurlijk meegespeeld ;)  Bref, de keuze voor Schaarbeek was snel gemaakt.
 
Ik ben altijd al grote fan geweest van het Josaphat-park, hing hier in mijn VUB-tijd wel eens rond en heb heel wat vrienden in Schaarbeek. Maar de vonk is pas écht overgeslaan toen ik hier de vorige campagne een resem huisbezoeken aflegde, van Helmet tot aan Liedts: wat een pracht van een gemeente!
 
Ik heb dan ook heel veel zin om mij hier te engageren. Schaarbeek staat vandaag voor een aantal belangrijke veranderingen zoals de komst van de nieuwe metro en de herontwikkeling van Reyers- of Josaphat-site.  Grote projecten met veel potentieel én uitdagingen. Ik ben heel benieuwd wat de Schaarbekenaren daar zelf over denken en ga dus eerst de hort op om de gemeente en zijn inwoners nog beter te leren kennen.
 
Samen met de rest van ons team sta ik te popelen om te horen wat er leeft, waar mensen van dromen en wat er beter kan. In Vorst werkt sp.a al mee aan een positief project voor de gemeente, nu nog in Schaarbeek J Ik hoop mijn parlementaire werk rond kansen voor jongeren en betaalbare zorg ook hier te kunnen doortrekken. Ik ga mij in ieder geval 100% smijten voor de campagne en proberen bouwen aan een progressief front voor Schaarbeek.
 
Iedereen alvast welkom voor een instuif-drink op 30 maart in L’Ane Fou vanaf 18:30u  Bref, de keuze voor Schaarbeek was snel gemaakt.