De Loor: “Veel mensen maken zich zorgen over hun pensioen. Zullen ze nog wel een pensioen hebben? Hoeveel zal dat zijn? En hoe lang zullen ze moeten werken? Om een antwoord te geven op al die vragen haalden sp.a, ABVV en Bond Moyson pensioenexpert Frank Vandenbroucke en sp.a-kamerlid Karin Temmerman naar Zottegem voor een interactieve infoavond over pensioenen. Naast een brede schets over de staat van onze pensioenen is er ook ruimte voor de aanwezigen om individueel vragen te stellen over hun persoonlijke situatie. Zo kom je gemakkelijk te weten op hoeveel pensioen je zelf recht zal hebben en aan welke voorwaarden je moet voldoen.”

“Frank Vandenbroucke is niet alleen voormalig Minister van Pensioenen, als voorzitter van de Commissie Pensioenhervorming 2020-2040 werkte hij mee aan een vernieuwend dossier over de toekomst van onze pensioenen. Karin Temmerman op haar beurt volgt in de Kamer op de voet wat de federale regering bestlist omtrent de pensioenen. Samen geven ze een uniek inzicht in de toekomst van onze pensioenen. Is werken tot 67 de enige oplossing, of kan het rechtvaardiger? En wat moet er gebeuren zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze oude dag?

De infoavond ‘Een zekere toekomst’ gaat door op dinsdag 23 februari om 20u in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont. Naast Frank Vandenbroucke en Karin Temmerman komen ook Sarah Willockx (Bond Moyson) en Katrien Neyt (ABVV) aan het woord. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Meer info? Kurt De Loor - tel. 0475 43 62 97