Beste inwoners,

In deze editie van JIJMAAKTGLABBEEK houden we u op de hoogte van de nieuwe realisaties in onze gemeente. 

Zo is er de opening van de eerste 28 serviceflats in Glabbeek: residentie ’t Fruithof, gelegen in het centrum van Glabbeek tussen de Dries en de Nieuwstraat. 

Jij maakt Glabbeek editie maart 2018

Glabbeek is nu ook een Boekstart-gemeente: met dit project wil het Huis van het Kind i.s.m. de Openbare Bibliotheek van Glabbeek jonge kinderen al vroeg laten kennis maken met het plezier en de voordelen van boeken lezen. ‘Glabbeek Herdenkt’ gaat na de toneelproductie over de start van Wereldoorlog I opnieuw een productie organiseren voor de herdenking van het einde van de ‘Groote Oorlog’.


In maart gaan we met ‘sp.a-Plus’ in Glabbeek brainstormsessies doen met onze leden. Heb je als neutrale burger interesse om hieraan deel te nemen en debatteren over sociale cohesie, mobiliteit, duurzaamheid en ruimtelijke ordening? Laat het ons weten en we nodigen u hiervoor uit: glabbeek@s-p-a.be 

Op 24 en 25 maart vindt ons jaarlijks eetfestijn plaats, het sp.a-Plus-kookteam staat er klaar voor. Zeker onthouden! 

Tenslotte wil ik nog meegeven dat al onze mandatarissen steeds ten dienste van u staan. U kunt ons contacteren voor een gesprek of vragen waar u mee zit. Maak er gebruik van en contacteer ons via de gekende kanalen of bezoek onze website www.s-p-a.be/glabbeek .

Veel leesplezier!