Van 01/06/2012 tot 31/07/2012 kan u foto's insturen voor de fos-fotowedstrijd. Vier foto's worden en komen op de wenskaarten voor 2013 van fos, de ontwikkelingsngo van de Vlaamse socialistische beweging, te staan. De winnaars krijgen een fotoboek, zelf te kiezen uit de webwinkel van 11.11.11. De wenskaarten worden verkocht ten voordele van de ontwikkelingsprojecten van fos.

Hoe doe je mee aan de fotowedstrijd?

Maak een foto, tekening of ander beeld dat past onder de slagzin "Solidariteit zit soms in een klein hoekje!". Laat je inspireren door de woorden: "vriendschap, solidariteit, sociale strijd, hoop, gezondheid, interculturaliteit, strijdbaarheid, hartverwarmend, wereldwijd" en vereeuwig dit beeld op foto. Het belangrijkste is dat dit een positieve boodschap is! Stuur deze foto's vervolgens naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be en eind september worden de winnaars bekendgemaakt en ontvangen ze een prachtig fotoboek.

Voorwaarden:

- Het beeld is digitaal en in hoge resolutie:

o 100 cm op 72 dpi,

o 20 cm op 300 dpi,

o Enkel jpeg en tiff-bestanden (ingescande foto's worden niet aanvaard);

- De beelden worden digitaal naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be gestuurd en dit ten laatste op 31/07/2012;

- De beelden stralen een positieve boodschap uit, gebonden aan het thema en, indien mogelijk, afkomstig uit een van de partnerlanden van fos (Bolivia, Colombia, Cuba, Ecuador, El Salvador, Honduras, Mozambique, Nicaragua, Palestina, Peru, Zimbabwe of Zuid-Afrika);

- Per persoon worden maximaal 5 foto's ingestuurd;

- De maker behoudt de auteursrechten op de foto, zijn of haar naam zal ook op de wenskaart verschijnen.

Succes!