Jan staat 2e op de sp.a-lijst (lijst nr. 12) voor het Vlaamse Parlement.

Ik ken Jan al jaren en hij staat garant voor een sterk inhoudelijk en een sociaal beleid. Als schepen (financiën, jeugd, internationale samenwerking, ziekenhuis...) in Herentals wordt hij door vriend en vijand gewaardeerd en heeft hij zijn sporen al meer dan verdiend. Jan is een noeste, harde werker die vastberaden opkomt voor zijn ideeën. 

Met zijn professionele bagage (jarenlang gewerkt op kabinetten en momenteel directeur-generaal sociale zekerheid) weet hij hoe de politieke wereld draait, weet hij hoe hij moet opkomen voor de belangen van de gewone burger. Hij wil sociale welvaart voor iedereen, wil samenwerken. Samenwerken doet de wereld volgens hem vooruit  gaan voor iedereen; hij gruwelt van de huidige polarisering waar mensen tegen elkaar worden opgezet, waar mensen aan de kant worden geschoven; het wij tegen zij verhaal is niet aan hem besteed.

Samen moeten we vooruitgaan.

Als jullie een vertegenwoordiger van Herentals, de Kempen in het parlement willen: geef Jan je stem. Hij is sociaal en sterk: wat we nodig hebben in Brussel!!