Zo kwam de lijsttrekker sp.a Heusden-Zolder Eddy Pools en schepenen sp.a Funda Oru en Nico Geeraerts even een kijkje nemen en mee genieten van de Kerstsfeer op het pleintje.  Jeroen is raadslid van de BHV (staat voor Bolderbergde Handels vereniging), maar daarbuiten heeft hij ook een functie als raadslid bij de Middenstandsvereniging Heusden-Zolder.

Kerstsfeer a volonté in Bolderberg deze avond, alles startte op het binnen plein van Domein Bovy voor een Fakkeltocht die omstreeks 17u30 van start mocht gaan. De kinderen  maar ook de ouders genoten van de fakkels en het aparte licht wat dit met zich meebracht. De wandeling mocht zo naar het Castelloplein gaan. Onderstaande foto was met schepen Nico Geeraerts.

Op het plein was ondertussen al de kerststandjes in orde gebracht, de kerstmuziek was al te horen de kerstman liep er al rond en voeg daarbij de aankomende menigte met de fakkels. Geweldig  om zo de Kerstsfeer te hebben met de gisteren geplaatste kerstverlichting (boom) op de rotonde.

Op het Castelloplein waren diverse kraampjes met eten en drinken maar er was ook glühwein, sterkere dranken denk maar aan de vele soorten jenever en andere cocktails. De kinderen waren zot van de overheerlijke pannenkoeken, frietjes en hamburgers. Dus iedereen van klein tot groot genoot  van deze Bolderbergse Kersthappening.

En wat vele niet weten was dat BHV ook met de verkoop van kerstmutsen van start was gegaan en de opbrengst mag volledig gegeven worden aan De warmste wek tvv van ""'t Weyerke"" en das toch ook een zeer mooi gebaar.