Tijdens de Gentse Feesten (van 20 t.e.m. 23 juli) kan je in de Speldenstraat, op onze verborgen binnenkoer vlakbij de Vrijdagmarkt, terecht voor een stuk Frankrijkgevoel. De liefhebbers van de Tour de France genieten op groot scherm van de spannendste bergritten, gewaxte benen en gebronzeerde armen. De bolletjestrui kan je in volle vaart en in close-up bewonderen terwijl je je neervlijt in onze zalige zetels.

Breng gerust je kroost mee en laat hen zelf een Tour op de koer afleggen. Wil je je liever zelf in het zweet fietsen? Op onze hometrainers kan je de bergroute helemaal zelf uittesten. En als je na de dagrit helemaal uitgeteld van de geziene inspanning moet bekomen, zorgen we dagelijks van 18 tot 19 uur voor entertainment: lach op 20 juli met het absurd improvisatietheater van Compagnie Amai, dans op 21 juli op de Franse gipsy van Nomad Swing, zing op 22 juli Franse liedjes met Rein De Vos en zijn accordeon en leer op 23 juli Gentse koersliederen van De Soepapkes (met Luk De Bruyker).

Op onze verborgen binnenkoer heb je het perfecte excuus om te komen aperitieven terwijl de koters zich vermaken, terwijl je vrouw haar nog een rosé laat inschenken en jij.. jij bent er natuurlijk enkel voor de koers. Gentse Feesten compleet verantwoord beleven heet dat dan.