“Kinderzorg” :  prioriteit    nummer 1

Kinderzorg, een basisdienst die de DGAT “Dienst Gezin- en Aanvullende Thuisdienst” van het OCMW Glabbeek voor de gezinnen vanaf heden gaat opnemen, is er voor gezinnen met jonge kinderen. Voor elke vraag naar ondersteuning en opvang bieden wij op een professionele en creatieve manier de gepaste oplossing, zegt OCMW-Voorzitter Johnny Reweghs (sp.a)

OCMW Glabbeek : Onze ervaren kraamverzorgster zijn professioneel opgeleid en draagt zorg voor heel je gezin. In speciale gevallen, als er reden toe is, verlenen we ook al kraamzorg voor de bevalling. Het is jouw huis, jouw kindje, jouwkraamtijd! Daarom organiseert het OCMW van Glabbeek professionele hulp op jouw maat. Jij en je pasgeborene staan centraal. Onze kraamverzorgende draagt zorg voor jou en je baby en staat je bij met raad en daad. Ze doet  huishoudelijke taken zoals koken, wassen en strijken. Indien gewenst zorgt ze ook voor de oudere broertjes en zusjes, ookvoor hen is het immers een hele aanpassing.

OCMW-Voorzitter Johnny Reweghs(sp.a) : Wanneer je pas bevallen bent, is het voor iedereen in huis wennen aan de nieuwe situatie. Om een onvergetelijke kraamtijd te beleven en zorgeloos te genieten van het nieuwe kindje in je gezin, kan je een beroep doen op de kraamverzorging die het OCMW van Glabbeek aanbiedt.