Kunst 2960 - 2016

 

Beste kunstliefhebber,

 

Verleden jaar was het kunstenaarsplein met 64 ingeschreven exposanten een schot in de roos. Hopen dat de weergoden ook nu voor een voltreffer kunnen zorgen.

Dit jaar geven we jullie voor de vijfde keer een podium om tentoon te stellen op het Lochtenbergplein op zondag 7 augustus 2016.

De deelname is gratis, maar vooraf registreren is verplicht.

De uiterste inschrijvingsdatum is 15 juli 2016 via mail walter.vandecraen@telenet.be of bellen naar 03 5024032, met vermelding van naam, adres, telefoon, mail én je discipline. Je krijgt een bevestiging van je reservatie. 

Maar… kan je dit jaar niet komen, laat het ons weten. Ook wanneer je – als ingeschreven exposant - plots verlet bent! Zo kunnen we onze reservekandidaten een kans geven.

Even praktisch: je kan vanaf 10.00u opstellen. Kom naar de infotent om je aan te melden en een plaats van 3 x 3 m word je toegewezen. Ieder zorgt zelf voor opstellingsmateriaal, tent, parasol ed. Let wel dat er een autobushalte en rustplaats is van De Lijn 412. Aan de kant van het plein kan men dus niet stationeren. Het publiek verwachten we tussen 11.00 en 17.00 u. Exposanten respecteren dit sluitingsuur, niet vroegtijdig opbreken a.u.b. !

Voor wie wil, kan voor snacks en drank terecht bij de naastgelegen taverne Eikenhof. Er is een ruime aanpalende parking.

Kunst 2960 wordt georganiseerd door Curieus Brecht, lid van de Cultuurraad.

Tony, voorzitter Curieus Brecht, Eddy, Jan, Walter en Gie hopen jullie op 7 augustus te ontmoeten.

 

Fijne groeten en tot dan !