‘Gentenaars doen het samen.’ Dat was de slogan waarmee we op 14 oktober 2012 glansrijk de gemeenteraadsverkiezingen wonnen. Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder. Gent heeft nog altijd een uitstekende reputatie - meer nog: die reputatie wordt steeds beter. Onze stad bruist van de activiteiten, Gent is wijs, creatief en solidair.


Daar hebben wij als sp.a Gent allemaal samen hard aan gewerkt: onze burgemeester en onze schepenen, onze gemeenteraadsleden en ú. We gaan dat uiteraard blijven doen. 


Maar we willen u eerst bedanken voor het werk dat al is gedaan. Hoog tijd voor een feestje dus!


Noteer nu alvast in uw agenda, zaterdag 3 september 2016 van 10 tot 15 uur op het sport- en recretatiedomein Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180 in Sint-Amandsberg, voor een ‘typisch Gents feestje’: met leuke activiteiten, animatie, een aperitiefje, een lekkere barbecue en frisse pinten. Doorlopend kinderanimatie (springkasteel, schmink, ...) en aansluitend kan men genieten van alle faciliteiten van het park (wandelen, speelterrein, spelletje kubb, petanquen, ...). Het programma vindt u onderaan.


Iedereen die zich inschrijft, brengen we vooraf nog op de hoogte.


Inschrijven kan:

  • via de website www.spagent.be
  • door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen naar sp.a Gent, t.a.v. Wim Van Damme, Speldenstraat 1 te 9000 Gent
  • of door te bellen naar Filip Cammaert: 0476 63 77 04.

Tot dan!


Met vriendelijke groeten

Karin Temmerman
voorzitter sp.a Gent

PS: Noteer ook de datum van het debat ‘De Stad Van de toekomst’, georganiseerd door ‘De 5 Ateliers’, een initiatief van sp.a Gent.


PROGRAMMA