Onder de deskundige leiding van meester Geert en juf Britt gaven de leerlingen een nieuw kleurtje aan de muren en deuren van de lokalen van Onze School Wolfsdonk. Ook de bordkasten kregen een opfrisbeurt. Het was een uitgebreide, boeiende en leerrijke praktijkervaring voor de leerlingen van BuSO De Brug.


Leerlingen Yannick, Kaylee en Koen van BuSO De Brug danken directrice Griet Beirinckx van Onze School Wolfsdonk voor de aangename en prettige werksfeer. De guitige kopjes en lachende gezichtjes van de kleuters en leerlingen in Wolfsdonk waren voor de jongeren van BuSO De Brug een stevige boost om erin te vliegen met hun verfborstels.


Burgemeester André Peeters: “De goede communicatie en samenwerking tussen BuSO De Brug en Onze School Wolfsdonk leverde een win-winsituatie op. Het is fijn om te merken dat de verschillende scholen van onze scholenstad elkaar versterken en samen initiatieven opzetten om de maximale ontplooiing van elke leerling te ondersteunen. Onderwijs is namelijk meer dan kennis en vaardigheden doorgeven.