De Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck* komt op maandag 20 november 2017 in het stadhuis van Diest zijn visie voor een zuiniger en doordachter ruimtegebruik in Vlaanderen toelichten. 

Deelname aan de lezing is gratis, maar gelieve op voorhand een seintje als je graag zou wil komen. Dat kan per e-mail (via woonloket@wonenaandedemer.be) of telefonisch op het nummer 0496 25 85 29. 

De lezing vangt aan om 20u. Na afloop van de lezing is er een receptie voorzien.

Organisatie: Milieuraad Diest i.s.m. Natuurpunt Diest, Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO) Diest en woonproject Wonen aan de Demer.

*Leo Van Broeck werd op 1 september 2016 aangesteld als Vlaams Bouwmeester. De centrale missie van het bouwmeesterschap is het bevorderen van de architecturale kwaliteit van de gebouwde omgeving. De Bouwmeester en zijn team begeleiden publieke opdrachtgevers bij het ontwerpen en realiseren van gebouwen, publieke ruimte, landschap en infrastructuur. Daarnaast draagt de Vlaams Bouwmeester bij tot visievorming en reflectie, met de klemtoon op interdisciplinaire en intersectorale initiatieven. De Bouwmeester treedt op als adviseur van de gehele Vlaamse Regering.

Bron: stad Diest