In 2013 verhuisden ik en mijn man, Jean-Marc, naar Sint-Katelijne-Waver. De groene gemeente trok ons aan en was een welkome afwisseling na enkele jaren in Mechelen te  hebben gewoond. Dit was de gemeente waarin we onze kinderen wilden laten opgroeien.

Ik ben een actief beest en zit niet graag stil, dat uitte zich dan ook snel in het feit dat ik actief ben geworden bij de Koninklijke Harmonie De Verenigde Sint-Katarinavrienden. Vanaf mijn 10 jaar speel ik klarinet en na actief te zijn geweest in verschillende verenigingen, wilde ikook voet aan de grond krijgen in Sint-Katelijne-Waver. Vanaf 2015 vind je me dus elke zondagvoormiddag terug achter de pupiter.

Toch begon het te kriebelen om me ook sociaal te engageren in onze gemeente. Een actieve inzet binnen de lokale sp.a afdeling is het resultaat. Ik voel me helemaal opleven als er dingen georganiseerd moeten worden,samen met enkele andere bestuursleden zijn we er in september dan ook in geslaagd een succesvolle eerste editie te organiseren van de Terrasfilms, een initiatief van Curieus, een socio-culturelevereniging die recent het daglicht in onze gemeente.

Naast cultuur spreekt ook de (het) ruimtelijke ordening(srecht) en milieu(recht) meenorm aan. Professioneel ben ik actief als jurist bij de overheid en ben dagelijks met deze materie bezig. Ondanks deze “droge”materie heb ik ook een groot hart. Ik ben zeer begaan met de problematiek van de derde en “vierde” wereld en steun dan ook verschillende initiatieven, ik hoop dan ook dat we met sp.a in de toekomst mee het verschil kunnen blijven maken voor mensen in moeilijkheden in onze gemeente.