Lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Voor een verkeersveilig, warm, welvarend, bloeiend en natuurbewust Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle !

1. Simon Bekaert

40 jaar. Simon Bekaert is advocaat, en eerste schepen in stad Tielt. De voorbije zes jaar verdedigde hij als provincieraadslid ook de belangen van Tielt in West-Vlaanderen.

2. Margot Baekelandt

58 jaar. Margot is loketbediende bij het ziekenfonds Bond Moyson. Margot is actief in Turnkring Atlas. De voorbije legislatuur was ze al eens 4 jaar schepen, van 2013 tot en met 2016.

3. Guido Mehuys

65 jaar. Guido Mehuys is huisarts, en schepen in stad Tielt. Als gewezen voorzitter van atletiekclub AV Molenland is hij nog steeds gekend in het sportieve verenigingsleven. Hij is tevens voorzitter van het onlangs opgestarte sociale tewerkstellingsproject VZW Troev in regio Tielt.

4. Robben Huyghelier

25 jaar. Robben is schepen van jeugd en leefmilieu. Robben woont in Aarsele en is onderwijzer in de lagere school Sint-Elooi in Wingene. Hij is trainer bij voetbalclub KFC Aarsele.

5. Vic Verbrugge

39 jaar. Vic is leraar wiskunde in de eerste graad. Hij is gemeenteraadslid, en voorzitter van de Tieltse hengelclub ‘De Molenlandvissers’.

6. Micheline Gourlandt

41 jaar. Micheline is accountmanager commercial print. Zij is secretaris van sp.a. Tielt en actief in Kanegem.

7. Nadine Spessart

22 jaar. Nadine was achtereenvolgens Belgisch en Vlaams Kampioen judo bij de jeugd. Vandaag is ze trainer bij de judoclub van Tielt. Je vindt haar ook vaak terug in het Tieltse conditiecentrum. Nadine werkt bij Injextru Plastics. Dit voorjaar was ze het gezicht van de TechnoTielt campagne om jongeren en techniek dichter bij elkaar te brengen.

8. John Van Hollebeke

69 jaar. John is coördinator van de groepsaankopen gas en elektriciteit. Hij is gemeenteraadslid en voorzitter van sp.a. Tielt.

9. Cynthia Blancke

22 jaar. Cynthia liep in het middelbaar school in de Bron, is vorige week afgestudeerd als industrieel ingenieur elektronica in Gent. Ze werkte de voorbije zeven jaar als jobstudent bij de gekende Tieltse bakkerij De Craemer. Nu ze haar diploma op zak heeft, heeft ze al meteen werk als ingenieur in het bedrijfsleven. Als hondenliefhebber vindt je haar regelmatig terug op de hondenschool.

10. Dirk Averhals

61 jaar. Dirk werkt als klantenadviseur bij een bank. Hij heeft zijn sporen verdiend in het Tieltse sportleven als gewezen voorzitter van de Tieltse Tafeltennisclub en als actief lid van atletiekclub Molenland. Dirk is eveneens actief bij wandelclub ‘De Watewystappers’.

11. Ann Blondeel

41 jaar. Commercieel bediende. Ann is tevens de dochter van de voorzitter van het Cultureel Centrum Erwin Blondeel.

12. Hendrik Van Walleghem

61 jaar. Hendrik is sinds kort gepensioneerd, was voorheen postbode en is als keramist zeer actief in de Tieltse Kunstacademie.

13. Marie-Rose Debruyne

61 jaar. Marie-Rose werkt in het woonzorgcentrum Deken Darras. Marie-Rose houdt samen met een collega ook het cafeteria van het woonzorgcentrum open en is dan ook een bekend gezicht bij de rusthuisbewoners en bezoekers.

14. Rita Schatteman

61 jaar. Rita is voorzitter van de grootste Tieltse wielerclub Batavia WTC Tielt Sportief.

15. Ives Bruggeman

47 jaar. Ives is een gekend en gewaardeerd speler bij het Tieltse liefhebbersvoetbal. Ives werkt bij Meubelen Lievens.

16. Geert Arteel

57 jaar. Geert is gekend als koersmedewerker in Tieltse wielermiddens, en is koersdirecteur van de jaarlijkse 1-mei koers. Geert werkt als veiligheidsbeambte bij de Dienst Vreemdelingenzaken.

17. Monique Meert

71jaar. Monique is gepensioneerd leerkracht, en is actief in de Tieltse Ouderenadviesraad.

18. Stijn Himpe

53 jaar. Stijn is al jaren actief bij de Tieltse toneelvereniging Theater Dakwerken. Stijn werkt als opvoeder in het buitengewoon onderwijs.

19. Marie Pierre Crab

53 jaar. Marie Pierre is arbeidster.

20. Jatinder Singh

20 jaar. Jatinder studeerde aan het Sint-Jozefsinstituut in Tielt en studeerde vorige week af op de kookschool in Deinze. Hij start nu als kok grootkeuken in een woonzorgcentrum in de buurt.

21. Tanja Deblauwe

41 jaar. Tanja is verkoopster bij Bel&Bo in Tielt.

22. Marte Huyghelier

22 jaar. Marte studeert pedagogie, is leider in de KSA van Aarsele en jeugdtrainster bij voetbalclub KFC Aarsele

23. Sabine Verbeken

51 jaar. Sabine is arbeidster, en is dochter van gewezen schepen Astère Verbeken uit Aarsele.

24. Noëlla Ollevier

69 jaar. Noëlla is gepensioneerd en gehuwd met Luc Watteny. Zij zet zich in voor de senioren.

25. Marc Dupont

63 jaar. Marc is actief in het Tieltse sportleven als secretaris bij de Volleybalclub van Tielt. Hij was schooldirecteur in de gemeenteschool van Wakken, en is sinds kort op pensioen.

26. Carine Vanneste

58 jaar. Carine werkt in de kringwinkel van Tielt, en zet zich daar ook in voor het Eco Café.

27. Birger De Coninck

42 jaar. Birger is leraar geschiedenis in middelbare school De Bron, waar hij zich ook als vrijwilliger inzet voor heel wat naschoolse activiteiten.