Sedert enkele jaren is “Music For Life” van Studio Brussel een begrip geworden in Vlaanderen. Dit jaar lanceert de muziekzender het initiatief “Warmathon": een loop-evenement in de vijf provinciehoofdsteden die allen strijden om de titel van “warmste Vlaamse provincie" ten voordele van het goede doel.

 

Loop ‘For Life’

Uiteraard zijn we dit sportief initiatief genegen en nodigen wij alle West-Vlamingen uit om rondjes te komen lopen in domein de Koude Keuken op Sint-Andries op maandagmiddag 21 december tussen 14u00 en 19u00.

Sportieve Bruggeling of niet geoefende sporter? Dat maakt niet uit! Het parcours bedraagt ongeveer 2,5 km en iedereen kan op zijn eigen tempo lopen het aantal rondjes lopen dat je zelf wilt op het afgebakende parcours. Je kiest bijkomend ook zelf op welk tijdstip je begint en stopt met lopen.

De opbrengst van de Warmathon wordt verdeeld over de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2015. Tenslotte krijgt de stad die de meeste rondjes achter zijn naam zet niet enkel de titel “Warmste stad van Vlaanderen” maar ontvangt deze stad ook 25.000 euro om te verdelen over goede doelen.

Dus bij deze doe ik –samen met actrice Maaike Cafmeyer- een warme oproep aan alle Bruggelingen en West-Vlamingen om op 21 december zich warm te lopen voor deze actie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk het filmpje hier

De Warmathon Brugge wordt gelopen op maandag 21 december 2015, van 14.00 tot 19.00.

Info en inschrijven op www.warmathon.be

Hopelijk tot dan!