1 keer per maand moet ik naar het ziekenhuis omdat ik een magnesiumtherapie volg waarbij ik dus 4-5 uur aan een infuus hang met daarin magnesium. wat is nu mijn grote probleem. steeds vaker stuit ik op een block vanuit interims omdat ik zogezegd niet flexibel genoeg ben omdat ik net die 1e middag in de maand naar het ziekenhuis moet zodat ik zou kunnen werken zodat ik terug energie en kracht en minder pijn heb zodat ik kan werken. ik ben niet flexibel genoeg is dan het argument. wetende dat ik elke keer wanneer ik het dan toch vermeld ik er meteen ook bijzeg dat ik steeds bereid ben om die uren op andere dagen in te halen, maar dit heeft niets gebaat.

Ik word het stilaan moe, door deze aandoening heb ik mijn opleiding van verpleegkunde moeten stopzetten en wanneer ik dan een andere opleiding wil starten via de VDAB word ook hier ik weer voor het blok gezet. Ik ben niet gemotiveerd genoeg, of ook ja je kan die lessen niet missen. Elke keer opnieuw stuit ik hierop en elke keer opnieuw moet ik mezelf weer omhoog sleuren nadat dit gebeurt.

Ik kan u zeggen: ik ben altijd gemotiveerd want ook ik wil werken. Ik zou zo graag willen dat ik deze fybro niet had, want dan studeerde ik dit jaar af als verpleegkundige. Ik vraag: 'Luister naar ons verhaal en help ons, want als wij nog langer op deze zaken gaan stuiten, gaan wij ook geen moeite meer doen. En dan zal het niet onze schuld zijn, maar net die van werkgevers en interims en nog het meeste de VDAB.

Heidi, Onze-Lieve-Vrouw-Waver