Op een stille fuif luister en dans je op muziek via koptelefoons. “Het gaat om een speciale draadloze koptelefoon die je de mogelijkheid geeft om te switchen tussen twee verschillende kanalen. Twee live Dj’s spelen muziek, jij kiest naar welke muziek je wil luisteren of dansen. De koptelefoon heeft led-lichtjes die veranderen van kleur naargelang het muziekkanaal dat je kiest. Dat ziet er heel bijzonder uit”, legt Sophie Bollen, voorzitster van sp.a Mechelen, uit.

Het feest vindt plaats op zaterdag 24 september vanaf 22 uur op een heel bijzondere locatie: de Oude Vleeshalle van Mechelen, die diezelfde dag in een Mercado wordt omgetoverd. ‘S avonds zal de locatie een lounge sfeer krijgen met nog steeds lekker eten en drinken en ook twee Mechelse DJ’s Ricky Dick Soundsystem en Kriktonite die voor de feestsfeer zorgen. De inkom van de fuif is gratis, de koptelefoons kan je huren.

Ben je geen fan van het concept, geen probleem, het is sowieso de moeite om langs te komen in deze prachtige locatie die ook in de loop van de avond nog met verschillende drank- en eetstandjes van lokale handelaars gevuld staat”, aldus Caroline Gennez. “Ook wie houdt van lekker eten en drinken in een bodega-achtige sfeer, is van harte welkom. Misschien zet dit feest wel een nieuwe trend in Mechelen, plezier maken zonder overlast voor de buren.”

Facebookpagina: https://www.facebook.com/malinesrouge/