De stookolieactie van sp.a Oudenaarde en SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen was opnieuw een succes. “Voor 1 liter stookolie betalen de deelnemende gezinnen  de scherpe prijs van 0,4939 euro. Voor gezinnen die minder dan 2000 liter aankopen is dat een besparing van meer dan 14 % op de huidige marktprijs, voor gezinnen die meer bestelden een besparing van ongeveer 10 %. Een mooie opsteker dus. In totaal namen 83 Oudenaardse gezinnen deel, samen goed voor 107.755 liter”, laat David Vanden Bossche, coördinator van de samenaankoop in Oudenaarde, weten.

Liefst 587 Oost-Vllaamse gezinnen plaatsten samen een bestelling stookolie van 750.000 liter. 83 gezinnen daarvan zijn afkomstig uit Oudenaarde. De Oudenaardse bestelling was goed voor 107.755 liter. Alle deelnemende gezinnen werden door de leverancier persoonlijk gecontacteerd om verdere praktische afspraken te maken voor de levering.

Bij sp.a Oudenaarde zijn ze zeer tevreden met het succes van de actie. Vanden Bossche: “83 Oudenaardse gezinnen konden mee genieten van de Oost-Vlaamse actie. Ze betalen voor 1 liter stookolie 0,4939 euro. Voor kleine bestellingen die anders geen gebruik kunnen maken van de korting voor grote bestellingen betekent de actie een korting oplevert van maar 14,56% op de huidige dagprijs. Dat scheelt toch ineens een pak in de portemonnee.”

Vanden Bossche “Door de samenwerking met SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen kunnen we nu meermaals per jaar een samenaankoop organiseren. Op die manier kunnen we nog meer gezinnen bereiken. Ook dit jaar organiseerden we drie samenaankopen, onze volgende samenaankoop vindt plaats in februari 2017.”

“Samenaankopen zitten echt in de lift, niet enkel voor stookolie, maar ook voor andere producten. Zo organiseert Samen Sterker ook oa. samenaankopen led-lampen, rookmelders, zonnepanelen, gas en groene stroom, brandhout, zonneboilers, fietsen, enz. Wie interesse heeft kan een kijkje nemen op www.samensterker.be.”

Meer info?

David Vanden Bossche – 0478 43 62 06