De stookolieactie van sp.a Oudenaarde en SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen was opnieuw een succes. “Voor 1 liter stookolie betalen de deelnemende gezinnen  de scherpe prijs van 0,5039 euro. Voor gezinnen die minder dan 2000 liter aankopen is dat een besparing van meer dan 17% op de huidige marktprijs, voor gezinnen die meer bestelden een besparing van 13,30%. Een mooie opsteker dus. Sp.a Oudenaarde en SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen bespaarden zo gemiddeld 130 euro voor een gemiddelde bestelling van 1.250 liter”, laat David Vanden Bossche, coördinator van de samenaankoop in Oudenaarde, weten.

Liefst 740 Oost-Vllaamse gezinnen plaatsten samen een bestelling stookolie. 80 daarvan zijn afkomstig uit Oudenaarde. Alle deelnemende gezinnen worden door de leverancier persoonlijk gecontacteerd om verdere praktische afspraken te maken voor de levering.

Bij sp.a Oudenaarde zijn ze zeer tevreden met het succes van de actie. Vanden Bossche: “80 Oudenaardse gezinnen plaatsten een bestelling van 115.000 liter en konden zo meegenieten van de Oost-Vlaamse actie. Ze betalen voor 1 liter stookolie 0,5039 euro. Voor kleine bestellingen die anders geen gebruik kunnen maken van de korting voor grote bestellingen betekent de actie een korting oplevert van maar liefst 17% op de huidige dagprijs. Gemiddeld bespaart een gezin zo ongeveer 130 euro. Dat scheelt toch ineens een pak in de portemonnee.”

Vanden Bossche “Door de samenwerking met SAMEN STERKER Oost-Vlaanderen kunnen we nu meermaals per jaar een samenaankoop kunnen organiseren, op die manier kunnen we nog meer gezinnen bereiken. Ook volgend jaar organiseren we opnieuw een drietal samenaankopen, de volgende vindt plaats in mei.”

Meer info?

David Vanden Bossche – 0478 43 62 06