Van 19 tot en met 24 december organiseert Studio Brussel voor de vierde keer Music For Life: een bewustmakings- en geldinzamelingsactie voor een goed doel, een ‘stille ramp’ waar het Rode Kruis zich voor inzet.

Dit jaar is dat malaria: een ziekte die jaarlijks meer dan een miljoen dodelijke slachtoffers maakt, maar toch relatief gemakkelijk te voorkomen is. Door complicaties sterven elk jaar nog eens een miljoen mensen aan de gevolgen van de ziekte. Het basisconcept van Music For Life blijft onveranderd: een zes dagen durende radiomarathon vanuit Het Glazen Huis - opnieuw in Gent - waarbij luisteraars allerlei acties op het getouw zetten en geld bieden om hun favoriete plaat op de radio te horen. Het ingezamelde bedrag gaat naar het goede doel.

 

Net als 2 jaar geleden wil de jeugddienst van stad Mechelen en Jeugdcentrum Metteko weer haar steentje bijdragen. Ze is hiervoor op zoek naar jongeren die samen met haar activiteiten op poten willen zetten die de broodnodige centen in het laatje kunnen brengen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jeugdcentrum Metteko via contact@metteko.be of via de website http://www.metteko.be/.