Zowel Welzijnsschakel Boom als de Vlaamse Federatie voor Gehandicapten, waren ook dit jaar opnieuw de uitverkoren vzw’s.

De verkoop dit jaar was geweldig. Nadat we het eerste jaar 650 L soep verkochten en vorig jaar 750 L, mochten dit jaar, na niet minder dan  1.074 liter, de potten terug achter slot en grendel.

Uiteraard gaat het niet enkel over het aantal verkochte liters soep, maar vooral over wat we dan wel mochten overhouden als gift voor onze twee doelen.

Nadat zowel Curieus, Jongsocialisten en BOOM één de kosten van de ingrediënten op zich hadden genomen, die zo maar eens eventjes opliepen tot  1.000,- euro, en de opbrengst uit de verkoop van de soep, de jenevers tijdens de markt en niet te vergeten de talrijke giften, hielden we maar liefst een totaal bedrag van 6.000,- euro over aan deze gezamenlijke actie.

Een mens wordt er warm van !!! Slaat in Boom Music for Life nog één keer zijn tenten op of niet ?! We moeten het afwachten, maar één ding is zeker : voor ons komt er zeker en vast terug een warme week …