Door Flair werd ik samen met 3 andere politici ondervraagd over mijn stijl. Elk van ons kreeg ook een make-over. Mijn stijl“Sportief en stoer. Ik trek nogal makkelijk een jeans uit de kast. En dan een truitje en een leren jasje daarboven. Maar ik draag ook graag jurkjes. Ik hou van kleuren, vooral rood en blauw, maar draag ook veel zwart.”

Flair

Privé vs professioneel
Ik maak weinig onderscheid tussen werk- en vrijetijdskledij. Dat loopt volledig door elkaar. Ik besteed weinig aandacht aan wat ik aantrek. Mijn medewerkers moeten mij er soms aan herinneren: ‘Caroline, je gaat daar of daar heen. Trek iets deftigs aan.’

Een zwak voor
Leren jasjes. Ik vind dat leuk, zo’n kort leren blousonneke. Voor mij zijn ze ideaal, want je kunt ze zowel op een jeans als boven een jurkje dragen.”

Favoriete kledingstuk
Ik heb een paar bruine leren laarzen waar ik heel erg aan gehecht ben. Ze gaan al jaren mee en zijn al vaak gelapt. Maar nu beginnen ze echt te verslijten.

De voor & na
Ik hou enorm van het klokmodel van het jurkje. Ik was bang dat de kleur te fel zou zijn, zeker in combinatie met het oranje van de ketting, maar dat was onterecht. Het resultaat ziet er leuk uit, heel speels.”

 

intervieuw: Flair
foto: Joost Joossen