Fier op Leuven

Mohamed Ridouani is geboren en getogen in het centrum van Leuven, als oudste kind van zes in een arbeidersgezin. Na zijn studies reisde Ridouani als bedrijfsadviseur bij Deloitte de halve wereld rond. Maar zijn hart lag in Leuven en op zijn 26ste maakte hij de overstap naar de politiek en werd schepen in zijn stad.

“Als schepen met een pak uiteenlopende bevoegdheden heb ik de voorbije negen jaar hard gewerkt om onze stad nog beter te maken”, aldus Mohamed Ridouani. “Om van Leuven een stad te maken waarin kansen worden gegeven en genomen, en verbondenheid de basis vormt van vooruitgang. De projecten waar ik het meest fier op ben, heb ik samen met anderen gerealiseerd.”

Een schitterende toekomst voor Leuven

“Ik wil van Leuven één van de meest welvarende, zorgzame en groene steden van Europa maken”, zegt Mohamed Ridouani. “Dé plek om in te leven. Een stad waar mensen zich goed voelen en waar iedereen mee kan.”

Iedereen Leuvenaar

“Ik sta voor een stad waar stadsvernieuwing hand in hand gaat met bruisende, solidaire en verbonden gemeenschappen, van een stad waar mensen hun dromen kunnen waarmaken. Leuven is een stad die potentieel uitademt. Een stad waar elke Leuvenaar de ruimte en kansen krijgt om zijn dromen in te vullen. In deze stad heeft elk een eigen achtergrond, en toch is iedereen Leuvenaar”, besluit Mohamed Ridouani.