Op 21, 22 en 23 juli zal het strand van Zeebrugge ingenomen worden door het nieuwe muziekfestival Bomboclat. Op de affiche staan onder meer Konshens, Uman en TLP.


Festival in tropische sfeer, voor jong en oud!

Met het festival Bomboclat voegen we op het strand van Zeebrugge een nieuw stukje bruis toe. Sinds een viertal jaren hebben we half augustus ook al het dancefestival WeCanDance op die locatie, maar dit nieuwe evenement draagt een andere, zeg maar tropische signatuur en mikt ook op een ander publiek.

Internationaal gerenommeerde artiesten uit Zuid Amerika, de Caraïben en Afrika zullen Zeebrugge drie dagen lang zwoele, zuiderse sferen brengen. Ook lokaal talent uit de reggae/dancehall en afrobeat-scene krijgt op Bomboclat podiumkansen. De eerste namen zijn ondertussen bekend (Konshens, Anthony B, Che Sudaka, Uman en TLP).

Voor de bezoekers zullen er zomerse cocktails klaarstaan. Iedereen zal er kunnen proeven van de wereldse keuken. Bomboclat wordt een festival voor groot en klein. Voor kinderen wordt er een prachtige speelzone voorzien die onder toezicht van professionele animatoren een veilige en interactieve pleziertuin wordt.

 

Wanneer? vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017

Waar? Strand van Zeebrugge

 

Meer info via deze link.