Sinds deze week staat de nieuwste editie van ons ledenblad Kd op onze site. Het is een nummer geworden waarin heel wat jonge socialisten aan het woord komen. Ze staan stuk voor stuk te trappelen om samen met ons te bouwen aan een warme samenleving.

Onze partij werkt al jaren actief aan vernieuwing en versterking. We investeren in mensen die samen met ons willen werken aan een progressieve toekomst. Dit werd nog maar eens duidelijk met de sp.academy, die in geen tijd volzet was, en nu aan zijn tweede editie toe is. Daarnaast komen er ook nog jongeren uit de vijf provincies aan het woord. Zij vertellen ons hun plannen. 

In Hasselt kiezen ze dan weer voor een combinatie van jong en oud. De Hasseltse ploeg van ‘vernieuwers met ervaring’ kijkt naar de toekomst en vraagt de inbreng van de Hasselaren om het programma voor 2018 mee vorm te geven.

Ook in Europa denken ze al aan morgen. Ons Europees Parlementslid Kathleen Van Brempt maakt er deel uit van een grotere Europese familie, die elke maand de koppen bijeen steekt en nieuwe denkpistes voor links uittekent. Die denkpistes zullen als basis dienen voor de volgende Europese verkiezingen. 

Verder legt onze voorzitter nog eens uit hoe we eenvoudige, eerlijke en betaalbare sociale zekerheid, zien we hoe Brugge een Fietsival organiseert, Mechelen en Gent nieuwe bossen planten en Torhout de oude postsfiets in ere herstelt.

En omdat onze partij er natuurlijk voor iedereen is, stuurden we tijdens de seniorenweek enkele fotografen op pad die zagen hoe onze mandatarissen senioren een hart onder de riem staken.

U vindt de nieuwe Kd via deze link.

Eerdere exemplaren van ons tijdschrift vindt u via deze link.