Een nieuwe muurschildering fleurt een muur op aan Jongenstragel, een veelgebruikt fietspad tussen Tweebruggen en de Koepoortkaai. Het kunstwerk is nog mooier van aan de overkant, de Achtervisserij. Je ziet er de weerspiegeling op het water. 

Op de muur, die eigendom is van Arteveldehogeschool, werd in 2007 al een kunstwerk aangebracht. 

Toen maakte Michel François in het kader van het stadsproject 'Blinde Muren' ronde gaten in de muur die de buitenwereld naar binnen in de schoolomgeving brachten en zo bood hij de school een uitzicht op de stad en op de maatschappij die haar werkveld vormen. Toch bleef de muur een aantrekkingspool voor ongewenste graffiti. 

De muurschildering kwam er op initiatief van de Stad Gent in overleg met de Arteveldehogeschool, Een volwaardig kunstwerk maakt de stad immers niet alleen mooier, maar werkt ook preventief tegen illegale taggers. Een absoluut win-winscenario voor alle betrokken partijen.

Annelies Storms, schepen van cultuur: 

De Jongenstragel en de Achtervisserij zijn op zich al bijzonder mooi, maar de fietsers, lopers of wandelaars die er passeren krijgen er nu een knap stukje kunst bij. De Stad Gent zet graag in op street art: de muurschildering van Joachim is ondertussen reeds het 94ste legale graffitiwerk in de stad.'

Een overzicht van alle werken die in Gent te bewonderen zijn is terug te vinden op de Sorry Not Sorry Street Art Map. Deze kaart is online te bekijken op sorrynotsorry.gent