Gisteren kwam de Brugse sp.a fractie samen in het partijlokaal in de Zilverstraat. Op de agenda stond de opvolging van Annick Lambrecht en Frank Vandevoorde als schepenen in Brugge. Pablo Annys en Dolores David werden door de fractie unaniem voorgedragen als opvolgers.

Pablo Annys en Dolores      David werden door de        Brugse sp.a fractie voor-    gedragen als nieuwe            schepenen.

Annick Lambrecht zetelt sinds 12 januari 2017 in het federaal parlement en laat zich daarom vervangen als schepen in Brugge. Pablo Annys, 42 jaar en zelfstandig loopbaancoach uit Sint-Andries, komt in haar plaats. Deze zomer volgt dan de tweede wissel binnen de sp.a ploeg. Op 1 augustus 2017 stopt Frank Vandevoorde na meer dan vier jaar schepen van onderwijs en jarenlang OCMW-voorzitter te zijn geweest. Hij wordt vervangen door Dolores David. Dolores is 59 jaar en afkomstig uit Sint-Jozef. In het dagelijkse leven is Dolores bejaardenhelpster.

Namens de fractie en de volledige Brugse sp.a bedanken we Frank Vandevoorde en Annick Lambrecht voor hun inzet voor Brugge. Annick neemt uiteraard geen afscheid van Brugge maar verdedigt onze belangen voortaan in het Federaal Parlement. We wensen ook de nieuwe kandidaten, Pablo en Dolores, alle succes!