De nieuwjaarsspeech van onze voorzitter John Crombez was ijzersterk. Neem even de tijd en overtuig jezelf. Je kunt ze hier bekijken https://www.facebook.com/Vlaamse.socialisten/videos/10155306530812151/

Geen grote analyses, geen daverende verklaringen, niets van dat alles is nodig om in te zien dat het niet zo goed gaat met onze maatschappij. Eigenlijk hoef je gewoon even om je heen te kijken, in jouw straat, in jouw buurt, in onze gemeente … Ook in onze gemeente zijn steeds meer mensen aangewezen op de voedselbedelingen, steeds meer jongeren hebben het moeilijk om een eigen zelfstandig leven op te bouwen omdat ze de huurprijzen niet kunnen betalen, steeds meer ouders moeten het onderste uit de kan halen om hun kind toch maar te laten deelnemen aan de (buiten)schoolse activiteiten. Ja, inderdaad, ook in Scherpenheuvel-Zichem. 

Daarom, hoe klein onze bijdrage ook is om verbeteringen te realiseren, hoe groot onze inspanningen hiervoor ook moeten zijn, niets zal ons weerhouden om onze krachten te bundelen en tegen dit onrecht in te gaan. 

Socialisme is meer dan ooit onontbeerlijk!

Christini, voorzitter sp.a Scherpenheuvel-Zichem