Het OCMW van Glabbeek organiseert een groepsaankoop van stookolie. De inschrijvingsperiode voor de eerste editie van 2018 is intussen afgesloten. Liefst 100 gezinnen tekenden in en bestelden in totaal ongeveer 105.300 l. stookolie, zegt johnny Reweghs (sp.a) OCMW-Voorzitter.

Nieuwjaarscadeau van 7.000,00 euro

Mia Staes en Greta Duchenne OCMW-raadsleden (sp.a) : Door de aankopen te bundelen, kunnen we mooie kortingen op de dagprijs verkrijgen. Bij het afsluiten van de bestelperiode, op 25 januari 2018, bedroeg de officiële dagprijs voor leveringen van meer dan 2.000 liter : 0,6349 euro/l. Wie via de groepsaankoop bestelde kreeg van de leverancier weer een mooie korting, zij betalen slechts 0,5686 euro/liter. Voor een bestelling van 2.000 liter bespaar je dus maar liefst 132 euro!


Voor wie een kleinere bestelling plaatste is de winst nog groter, zij betalen normaal immers een hogere prijs aan de leverancier. Via de gezamenlijke aankoop is de prijs voor iedereen dezelfde.

Johnny Reweghs OCMW-Voorzitter (sp.a) De kosten voor de gezinnen, alleenstaanden, gepensioneerden en zelfstandigen zijn de laatste jaren enorm toegenomen door allerhande Tax Shift maatregelen. Wij OCMW Glabbeek, zorgen voor onze inwoners die via deze groepsaankoop een mooie directe korting krijgen.