De Groen- & klusjesdienst van het OCMW helpt personen die allerlei kleine onderhouds- en herstellingswerken niet meer zelf kunnen opknappen. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis. Dringende karweien krijgen voorrang. Bij de klusjesdienst kunt u terecht voor allerlei karweitjes van beperkte duur en omvang, zegt OCMW-Voorzitter Johnny Reweghs (sp.a).

         OCMW Glabbeek                                    start                          groen-  &  klusjesdienst.

De groen- & klusjesdienst is net zoals bij de andere thuisdiensten uitgebouwd om de nodige ondersteuning te krijgen. Bejaarden, zieken en mindervaliden die niet meer instaat zijn hun woning en omgeving zelf te onderhouden, kunnen hiervoor van onze diensten gebruik maken. 


De groendienst is voornamelijk bij onze Glabbeekse inwoners een belangrijke hulp na de winterperiode om de tuin terug in orde te maken. Nadien kunnen velen onder ons hun tuin onderhouden. Door deze dienst te organiseren hebben meer Glabbekenaars de kans om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

OCMW-Voorzitter Johnny Reweghs (sp.a) : Meer en meer is er behoefte aan sociaal contact, hulp op bepaalde momenten “kleine klussen, tuinklussenaspect”aan een betaalbare prijs.