Maandag 6 november hielden we een boeiende info- en netwerk avond met ondernemende vrouwen in #Mechelen. En ze zijn met veel. Er bougeert wat in #Mechelen! #goedbezigdames #2800love #JijmaaktMechelen

Maandagavond vulde het Arsenaal in Mechelen zich met zeventig enthousiaste vrouwen die een eigen zaak runnen of plannen hebben om op eigen benen te staan.

zij-kant bokste samen met #JijMaaktMechelen een programma in elkaar om startende zelfstandigen een duwtje in de rug te geven. We nodigden een tiental experts in ondernemen uit die de deelneemsters hun ultieme gouden tip meegaven over marketing, sociale media, financiën, boekhouding… Caroline Gennez zorgde voor een warm welkom, Vlaams volksvertegenwoordiger Güler Turan en Inga Verhaert, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en voorzitter van zij-kant, stelden eveneens de steunmaatregelen voor waarop ondernemers een beroep kunnen doen.

Nadien was het tijd voor een speeddate, waarbij alle deelneemsters hun vragen op tafel konden leggen bij de verschillende experten. Er was duidelijk heel wat te bespreken, want velen lieten zelfs de receptie achteraf links liggen om verder te netwerken. En zo werd het gezellige Arsenaal plots een broedplaats voor nieuwe ideeën, inspiratie en vooral veel woman power!

Alle foto’s vind je op onze Facebookpagina!