Ontbijtdag van sp.a Heusden-Zolder was een succes, gisterenavond werd de zaal klaar gezet en dan vanmorgen in alle vroegte kwamen de nog slapende gezichtjes te voorschijn om aan de drukke ontbijtdag te werken. De één om 06u30 al onderweg voor brood, pistolets en croissant te halen. De andere naar de groenteboer voor het beste en mooiste fruit te halen. En de cava stond al koud van gisteren.

Dan het hectisch moment om tegen 08u00 klaar te zijn met alles, de fruitsla moest gesneden zijn want bij sp.a Heusden-Zolder moest alles vers zijn, dat is de service naar onze bezoekers toe. Chapeau voor de spekbakkers en eierbakkers die tussen 07 en 11 uur aan het fornuis stonden. Maar evenveel respect voor ieder sp.a lid die zich zo heeft ingezet voor het slagen van deze ontbijtdag eender welke taak hij of zij ook uitvoerde. RESPECT voor iedereen ...

Dank ook aan onze  meer dan 300 bezoekers, (meer konden wij echt niet aan) jullie zijn de grote steun voor ons waar we steeds ons mogen op beroepen. Toch ook wel een speciale dank aan Ineke die elk jaar weer de grote initiatiefneemster is.

SAMEN zijn we sterk en vormen wij één blok, dat is sp.a Heusden-Zolder