Servaas De Vries (Lijstduwer - schepen)Servaas (67) is reeds meer dan 30 jaar actief in de gemeentepolitiek. Deze legislatuur was hij onder meer bevoegd voor de buitenschoolse kinderopvang en milieu. Mede onder zijn impuls werden het aantal plaatsen in de BKO drastisch uitgebreid en kunnen we voortaan spreken van een échte groene long in onze gemeente: het Waverwoud.Maurice Verheyden (4e plaats - schepen)Maurice (66) is de drijvende kracht achter Katelijne Motors. Hij zet zich ook al enkele jaren in binnen de gemeentepolitiek. Sinds 2016 is hij schepen van onder meer ontwikkelingssamenwerking en begraafplaatsen.
Katrien Willems (2e plaats)Katrien (32) is een geëngageerde moeder van 2 kinderen en speelt al enkele jaren klarinet bij de Koninklijke Harmonie De Verenigde Sint-Katarinavrienden. Sinds 2016 heeft ze ook de politieke microbe te pakken. Haar interessevelden zijn breed, maar ze focust vooral op milieu, ruimtelijke ordening en gezinnen.
Tania Claes (8e plaats)Tania (48) woont in Pasbrug. Zij heeft jaren als thuisverpleegster gewerkt en werkt nu als kassierster bij de lokale Spar.Annelies Bal (11e plaats)Annelies (36) is trots om als verpleegkundige te kunnen werken. Ze is moeder van 4 kinderen.

Samen Anders heeft volgens Annelies de voorbije jaren sterk gewerkt aan een heleboel vernieuwingen en daarnaast ingezet op participatie. Annelies wilt zich daarom mee inzetten. Ze heeft een uitgesproken interesse in de sociale thema's zoals ouderenzorg.


Stanny Willems (12e plaats)Stanny (57) is gehuwd met Linda en vader van een voetballende dochter en 2 zonen die wielrennen. Hij werkte bijna 40 jaar bij Hansen Transmision Industrial, waar hij 30 jaar actief was bij het ABVV, waaronder ook in het comité veiligheid en gezondheid. Nu werkt hij binnen het wijkwerksysteem als gemachtigd opzichter en onderhoudt hij tuinen. Soms valt hij ook in bij het OCMW als er zieke medewerkers zijn. Een veilige schoolomgeving vindt Stanny belangrijk.Wim Marnef (15e plaats)Wim (46) is hoofdverpleegkundige bij het AZ Sint-Maarten in Duffel. Hij was jaren actief bij Natuurpunt en zet zich nu in bij KFC Katelijne, waar zijn zonen actief zijn.

Kelia Kaniki Masengo (16e plaats)Kelia (33) woont sinds 2017 in onze gemeente en heeft Mechelse roots. Met haar engagement bij Samen Anders wil ze zorgen voor kwaliteitsvolle en duurzame veranderingen in het leven van alle Katelijnenaars.

Jiri Nossent (23e plaats)Jiri (36) heeft zijn politieke sporen reeds verdiend in Bonheiden. Daarnaast is hij ook een fervent basketballer en sporter in het algemeen. In 2010 verhuisde hij naar onze gemeente. Zijn interesses gaan uit naar jeugd, sport, milieu en ruimtelijke ordening.
Caroline Andries (25e plaats)Caroline (62) is één van de drijvende krachten achter De Penseur, het vrijzinnigencentrum van onze gemeente. Ze is professor klinische en levenslooppsychologie aan de VUB.