Het weer zat ons die dag wel niet zo mee. De trein vertrok in Antwerpen centraal stopte dan in Berchem en Mechelen daarna rechtstreeks naar De Panne. Vanuit Antwerpen centraal was het 2 uur rijden en we hebben gekaart en ons ontbijt opgegeten in de trein. Het was ongeveer 5 min. Wandelen naar de ingang van Plopsaland. Toen we aankwamen in Plopsaland was er koffie en om 11.00u een toespraak van Bruno Tobback.

Ons Vake ging de lunchpakketten afhalen. We zijn in De Draak geweest dat was lang aanschuiven maar hij deed 2 rondjes en het ging erg snel. De boomstammetjes was niet zo heel lang aanschuiven en toen we eruit kwamen waren we helemaal nat vooral Amber want zij zat vooraan. Toen hebben we onze lunchpakketten opgegeten iedereen kreeg 2 sandwiches met kaas of vlees en een flesje water.

Nadien zijn we in Victors race geweest en langs ROX gewandeld. Moeke en Amber zijn in De Anubis geweest want dat ging wat te snel voor de jongens maar Xander is in storm op zee van piet piraat geweest. Amber en Xander zijn op de grote klimbrug geweest en hebben gewacht tot er een boot van de Supersplash naar beneden kwam wij waren kleddernat. Toen zijn we naar het nieuwe stuk van Wikkie de Viking gewandeld en in de Grote Golf geweest.

Moeke was een beetje bang. Wij werden een klein beetje nat door andere mensen die in de Wikkie Battle zaten. Xander ging nog in de vliegende stoeltjes. Amber, Moeke en Vake gingen daar in de buurt iets drinken.

Toen het bijna tijd was om terug naar de trein te gaan zijn we in de Brokanterie en het café van FC de Kampioenen geweest En dan terug naar de trein alleen had deze 3 kwartier vertraging.

Moeke en Vake hebben ons nadien nog op een Ouick getrakteerd. En we waren pas om 21.30u thuis en vielen nadien als een blok in slaap.

Maar het was een keitoffe dag.

Xander en Amber Vercauteren 8 en 10 jaar oud.