In de Arnolduszaal aan de abdijhoeve vierde sp.a Oudenburg op zondag 28 augustus zijn jaarlijkse zomerfeest. Dit jaar kreeg het feest een Spaans tintje dankzij de zon samen met de paella van niemand minder dan Jo El Paellero.

De aanwezigen werden tijdens de aperitief getrakteerd op een babbel met nationaal voorzitter John Crombez en Vlaams parlementslid Steve Vandenberghe.

Het zomerfeest werd afgesloten met het verloten van een fruitmand en een bingo met prachtige prijzen, gesponsord door de mandatarissen en de bestuursleden. De winnaar van de fruitmand is Daniël Vanhessche uit Roksem, de winnaar van de hoofdprijs van de bingo is Sonia Allary uit Oudenburg.

Het sp.a bestuur maakte van de gelegenheid gebruik om, in aanwezigheid van hun leden, Patrick Tahon en zijn echtgenote in de bloemetjes te zetten als dank voor zijn 3 jaar voorzitterschap van sp.a Oudenburg. Op de vooravond van 1 mei nam Ulrike Vanhessche tijdelijk het voorzitterschap terug op zich tot aan de nieuwe bestuursverkiezingen in januari.