Wedstrijd

De stad Aarschot schreef zich in voor de wedstrijd ‘Win een speelplein voor uw gemeente’. De actie was al een groot succes in de provincies West-Vlaanderen en Henegouwen. Nu is ook de provincie Vlaams-Brabant aan de beurt.

Het is de bedoeling dat tussen 1 en 30 september 2016 zoveel mogelijk batterijen ingezameld worden. De Vlaams-Brabantse gemeente die de meeste batterijen inzamelt (uitgedrukt in aantal kilogram), wint een ecologisch speelplein. Het totaal aantal aan ingezamelde kilogram wordt berekend in functie van het aantal inwoners in Aarschot. Zo heeft elke gemeente evenveel kans om te winnen.

Oproep

De stad Aarschot roept alle inwoners op om gebruikte batterijen bij te houden. Vanaf 1 september kan je deze binnenbrengen in de inzamelpunten van Bebat. In het stadhuis van Aarschot komt er alvast een inzamelpunt op het gelijkvloers. Je kan je gebruikte batterijen ook deponeren in het recyclagepark of de andere Bebat-inzamelpunten in je buurt (bijvoorbeeld aan supermarkten). Jouw lokale inzamelpunt kan je vinden op http://www.bebat.be/nl/inzamelpunt-zoeken.

Denk eraan: enkel dankzij jouw bijdrage kunnen wij voor onze kleinste Aarschottenaren een mooi en gratis speelplein winnen. Meer weten? Neem een kijkje op www.bebat.be of www.wineenspeelpleinvooruwgemeente.be.