Laat zien wat je kan

“Met een ruim aanbod aan cultuur willen we heel Aarschot naar de culturele site lokken”, zegt schepen van Cultuur en Evenementen Steven Omblets. “Daarom vragen wij: ‘Osschot komt uit uw kot’ en laat zien wat je kan!” Schepen van Welzijn Geert Schellens: “Of noteer de datum alvast in je agenda en ontdek het ruime aanbod voor jong en oud: van paardenmolen tot weggeefplein, optredens en zoveel meer!

Iedereen mee

Het initiatief kadert in de ‘Dag van verzet tegen armoede’ op maandag 17 oktober 2016. Het sluit aan bij de missie van de stad Aarschot om een gastvrije stad te zijn waar iedereen mee is, ongeacht leeftijd, afkomst, overtuiging, rang of stand.

Een greep uit het programma:

 Café Chantant: een podium waar lokaal talent de kans krijgt om zijn kunnen te tonen. Het podium verwelkomt ook onze Aarschotse trots K.I.A. oftewel Krapoel in Axe, die een ‘special act’ zal brengen.

 Grote Rommelmarkt in de museumtuin, aangeboden door buurtcomité De Tuinwijk. Zin om mee op de rommelmarkt te staan? Neem dan contact op met Willy Van Thielen via willyvanthielen@hotmail.com of op het nummer 0485 02 24 87.

 Deelmaaltijd op het museumplein. Aan de grote hangtafel trakteren bewoners elkaar op een heerlijke maaltijd. Het concept is eenvoudig: kook iets lekkers, zet het op de hangtafel en smul van de Aarschotse keuken!

 Het Repaircafé in ‘t Bruine Café is het tofste café van het land! Laat alles wat niet meer werkt, herstellen in het Repaircafé: je oude toestellen, je fiets, je broek die dringend een retouche nodig heeft… 

 Vanalles! Er staat nog veel meer op het programma: kermis, kakofoniefuif, danscursussen, petanque, toneeloptredens, workshop koorzingen, diverse optredens van artiesten, boekenmarkt… Kortom, voor elk wat wils.

Meer info?

Talentenbank Aarschot

Wout Plasmans

0492 64 90 72

www.talentenbankaarschot.be

facebook.com/Talentenbank @DeTalentenbank