OUDENBURG – De inwoners van Oudenburg kunnen samen met sp.a de toekomst van hun stad bepalen door het invullen van de Oudenburgse bevraging – Jij maakt morgen. Alle inwoners ontvangen op de vooravond van 1 mei een vragenlijst in de brievenbus. De resultaten worden meegenomen in het sp.a verkiezingsprogramma.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 in zicht wil de sp.a samen met de inwoners van Groot Oudenburg een goed verkiezingsprogramma opmaken. Het is belangrijk om te weten wat ze goed of minder goed vinden voor de toekomst van onze stad.

Daarom lanceren we op de vooravond van 1 mei de Oudenburgse bevraging – Jij maakt morgen. Eerstdaags zullen alle inwoners van Oudenburg, Ettelgem, Roksem en Westkerke onze sp.a bevraging in de brievenbus krijgen. Het is de bedoeling om deze vragenlijst in te vullen en terug te bezorgen vóór 30 juni 2017 bij de sp.a bestuursleden. We hopen op een massale respons want de waarde van de resultaten hangt o.a. af van het aantal personen dat de vragenlijst invult.

Jouw mening telt voor de toekomst van onze stad!