Beste vrienden van sp.a Oudenaarde,


 Het Feest van de Arbeid komt eraan. Traditiegetrouw het moment waarop we allemaal samen onze sociale verworvenheden vieren en fier onze rode inborst tonen. Dit jaar heeft sp.a Oudenaarde iets nieuws voor jullie in petto. Een rode 3-daagse! Op 27 april openen we ons pop-up Volkshuis. Een heel weekend lang valt er vanalles te beleven. We nodigen u, uw familie en vrienden dan ook graag uit om de gezellige sfeer in ons Volkshuis te komen opsnuiven.

Op vrijdag 27 april openen we de deuren om 19u voor een feestelijke opening. We nodigen jullie hierbij graag uit voor een hapje en een drankje. Om 20uur komen sp.a-voorzitter John Crombez en ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw langs tjidens de Red Hot Chili Pepper Club voor een gepeperd gesprek over het socialisme vandaag. Later die avond verrast Vlaams Volksvertegenwoordiger Kurt De Loor ons met zijn favoriete plaatjes. Niet te missen dus!

Op zaterdag 28 april kunnen jullie in ons Volkshuis terecht voor de gezellige sfeer van weleer. Er is een sossiesenkaarting (vanaf 10u30) en een dartstornooi (14u). ‘s Avonds verwennen we jullie graag muzikaal met een optreden van kleinkunstenaar Jan Bro en de lokale muzikale helden van The Kissingers. Afsluiten doen we met een feestje op de tonen van DJ L’Enfant Terrible.

Op zondag 29 april starten we met een jazzy aperitief concert met Trio Vandekouter (11u). ‘s middags kunnen jullie terecht in ons Volkshuis voor onze traditionele mei-BBQ. Leden van sp.a Oudenaarde betalen 10 euro, niet-leden betalen 15 euro. Een kaartje bestellen kan via een simpele reply op dit mailtje (of telefonisch 0499 29 49 90)! Na de overheerlijke BBQ is het tijd voor een taartjesfestival waarbij we jullie graag een gratis koffie aanbieden en verwennen met enkele Golden Oldies uit onze jukebox. Vanaf 16 uur nemen onze enthousiaste jongeren van Jongsocialisten Oudenaarde het Volkshuis over. Ze gaan helemaal LOCO LOCAL en serveren jullie jong muzikaal talent van eigen bodem: Jochen Sansen en BOM!

Doorlopend verwennen we jullie met frietjes, tapas, biertjes aan democratische Volkshuisprijzen en vanzelfsprekend tonnen gezelligheid! Ons Feestje van de Arbeid is natuurlijk niet compleet zonder jou! Wij hopen u, uw vrienden en familie dan ook te mogen begroeten in ons gezellig Volkshuis en zetten met plezier een hapje en een drankje klaar!

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Dagmar Beernaert

voorzitter sp.a Oudenaarde