Rudy Coddens heeft op vrijdag 15 september 2017 ‘Team Gent’ voorgesteld, samen met Elke Decruynaere van kartelpartner Groen. Op het Grootkanonplein spraken ze met Gentenaars en deelden buttons uit met het teamlogo. “In Team Gent willen we alle Gentenaars verenigen die samen onze stad nóg beter willen maken. Iedereen met een open geest en gevoel voor solidariteit is welkom. Je hoeft geen drie vrijwilligersjobs te hebben: iemand die elke week boodschappen doet voor zijn oude buurvrouw is evengoed een ‘team player’.”

Vraag je affiche, buttons en stickers!

Team Gent heeft ook eigen affiches, stickers en buttons met het eigen logo, in diverse kleuren. Op www.team.gent kan je die gratis aanvragen. Je kan er zelfs een Team Gent-pet kopen voor 10 euro! Leuke foto’s en filmpjes met de gadgets zijn uiteraard welkom op de facebookpagina!

Deel je idee op het Team Gent Evenement!

Op zaterdag 14 oktober, precies één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, is een eerste groot evenement gepland met onder andere Tine De Moor, Chokri Ben Chikha en Veerle Malschaert, en een heleboel doe-activiteiten. “We nodigen iedereen uit om ideeën te delen. Alle info zit op www.team.gent. Iedereen die dat wil kan daar vanaf nu al zijn idee posten.”

Want: ‘Team Gent, dat ben jij!’

De volledige perstekst vind je als bijlage.