De Geschiedenis.


Eind jaren 80 begin 90 jaren hadden twee boezemvriendinnen een idee. Voor de gepensioneerde wilden zijn een clubje oprichten om samen te zijn en activiteiten te organiseren.
Barbara Vranken en Idalie Miermans gingen vanstart met een clubje voor gepensioneerden. De naam die zij kozen was “Hand in Hand”.

Met deze vereniging hadden zij zich aangesloten bij het VFSG (Vlaamse Federatie voor Socialistische Gepensioneerde ).

2001 is dit groepje door omstandigheden uiteen gevallen. Onder impuls van de verantwoordelijken, van de Voorzorg te Eisden Maasmechelen, zijn ze opnieuw gestart in 2004 met de huidige vereniging voor gepensioneerden in Lanaken.

Het huidige bestuur bestaat uit:
Guillaume Maes
Annie Callens
Hubert Molenbroeck.

De huidige naam van de vereniging is “S-Plus Lanaken”

De vereniging telt momenteel 34 leden. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd. Elke 2 weken kienen op de 1ste en de 3de maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De activiteiten gaan dan door in het lokaal boven “de Voorzorg” in Lanaken Jan Rosierlaan 24. Deze werking is van september tot en met juni. De maanden juli en augustus is er geen kienen.


Ben u geïnteresseerd en bent u opzoek naar een leuk en gezellig tijdverdrijf, aarzel niet en neem contact op met een van onze bestuursleden. Wij zullen u graag meer inlichtingen over onze werking en iedereen is welkom.

Voor meer inlichtingen kan er altijd gebeld worden naar een van de bestuursleden of op telefoonnummer 0495 184 175.


Meer info over S-Plus via deze link. S-Plus vzw

Groetjes,
S-Plus Lanaken