[image] sp.a brengt de mensen uit alle straten in Vlaanderen samen, om de stilstand in de Wetstraat te doorbreken. Gewone mensen zijn het gezicht van de campagne. Je kan ook je eigen campagne-affiche ontwerpen.

Te veel mensen weten vandaag niet of ze morgen nog zullen rondkomen. Te veel mensen vrezen een laag pensioen. Al deze mensen willen, na drie jaar, weer vooruit. Ze hebben het recht om het morgen beter te hebben dan vandaag. De partijen die de afgelopen drie jaar de federale regering vormden, hebben daar niet voor gezorgd. Zij hebben ons allemaal in de steek gelaten.

sp.a brengt daarom alle mensen samen en versterkt hun stem. Iedereen in dit land wil weer vooruit. Wij verenigen die wil tot vooruitgang. In concrete voorstellen en acties.

De socialisten lanceren een verrassende campagne. Niet de kopstukken staan daarin centraal, maar de mensen voor wie ze het doen. Iedereen kan zelf, op de website http://wemoetenweervooruit.s-p-a.be, een affiche maken. Met zijn of haar eigen gezicht erop, en daaronder de boodschap ‘We moeten weer vooruit’.

Op die manier kan iedereen de mensen in zijn eigen straat laten weten dat hij weer vooruit wil, samen met sp.a. Hoe meer mensen deze boodschap uiten, hoe krachtiger onze stem. We kunnen samen een sterke, sociale beweging vormen, die Vlaanderen in beweging zet. Samen kunnen we het weer vooruit laten gaan.