Samen Sterker werkt aan een groene, gezonde, duurzame toekomst. Met groepsaankopen bedingen we scherpere prijzen voor producten en diensten die een fundamentele bijdrage aan het milieu leveren en de sociale economie een duw in de rug geven. Met onze groepsaankopen voor gas en elektriciteit besparen West-Vlaamse gezinnen sinds 2009 intussen sterk op hun energiefactuur. Een duurzame besparing.

Intussen hebben we ons aanbod aan producten en diensten gevoelig uitgebreid. Met energiebesparende groepsaankopen voor dak-en spouwmuurisolatie, hoogrendementsglas of condensatieketels renoveren deelnemers hun  huizen energiezuinig. Dat is niet alleen goed voor het milieu en uw portefeuille. Ook spaart u tijd uit bij de zoektocht naar de goedkoopste formule. 

Samen sterker selecteert nauwgezet de leveranciers, zorgt telkens voor de administratie, de correcte afhandeling van de werken en een volledige behandeling van premie-en subsidieaanvragen. Duurzaam zonder zorgen? Heel eenvoudig met Samen Sterker!

Net zoals de voorbije jaren zal Samen Sterker Brugge u graag helpen om in te schrijven voor de groepsaankoop van elektriciteit en/of gas. Deze groepsaankoop wordt twee maal per jaar georganiseerd. Annick Lambrecht is Samen Sterker ambassadeur van het eerste uur. Ze staat steeds voor u klaar. Contacteer haar gerust voor een leerrijke babbel over hoe u uw energiefactuur naar beneden krijgt of profijt haalt voor uw energie besparende ingrepen in uw woning met groepsaankopen van Samen Sterker. 

Annick Lambrecht
annick.lambrecht@brugge.be
0474950299