SamenSterker organiseert opnieuw een groepsaankoop mazout. Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je op je factuur.

Onze vorige groepsaankopen mazout leverden voor een afname van 1.250 liter een besparing op van 105 euro! Aankopen in groep werkt dus wel degelijk. Uit sociaal oogpunt hanteert SamenSterker voor alle gezinnen dezelfde prijs, ongeacht het aantal bestelde liters.

Onze eerstvolgende groepsaankoop mazout is gepland op 11 oktober 2017. 

Door in te schrijven verbind je je tot aankoop, op voorwaarde dat de groepskorting minstens 7% op de officiële maximumprijs bedraagt voor hoeveelheden onder de 2.000 liter, en minstens 5 % korting ten opzichte van de maximumprijs voor hoeveelheden boven de 2.000 liter.. 

De minimumafname bedraagt 500 liter. Intekenen kan tot en met 9 oktober 2017. Tegen eind oktober moeten alle bestellingen geleverd zijn.

  • vul het formulier in bijlage in en steek dit voor 9 oktober in de bus van de lokale ambassadeur Anja Vanrobaeys, Honegemstraat 18, 9420 Erpe-Mere
  • vul het formulier in bijlage in en stuur het op naar SamenSterker Oost-Vlaanderen, Speldenstraat 1, 9000 Gent
  • of ga naar onze website www.samensterker.be en schrijf je on-line in.

Het inschrijvingsformulier  vindt u terug als bijlage. Voor meer info, bel ons op 0477 90 60 78. Je kan ons ook telefonisch contacteren voor een bestelling indien je geen mailadres hebt..