SamenSterker organiseert opnieuw een groepsaankoop mazout. Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie wekunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je op je factuur.

Onze vorige groepsaankopen mazout leverden voor een afname van 1.250 liter een besparing op van 105 euro! Aankopen in groep werkt dus wel degelijk. Uit sociaal oogpunt hanteert SamenSterker voor alle gezinnen dezelfde prijs, ongeacht het aantal bestelde liters.

Onze eerstvolgende groepsaankoop mazout is gepland op 10 mei 2017. 

Door in te schrijven verbind je je tot aankoop, op voorwaarde dat de groepskorting minstens 7% op de officiële maximumprijs bedraagt voor hoeveelheden onder de 2.000 liter, en minstens 5 % korting ten opzichte van de maximumprijs voor hoeveelheden boven de 2.000 liter.. 

De minimumafname bedraagt 500 liter. Intekenen kan tot en met 8 mei 2017. Tegen eind mei moeten alle bestellingen geleverd zijn.

  • vul het formulier in bijlage in en steek dit binnen de lokale ambassadeur Anja Vanrobaeys, Honegemstraat 18, 9420 Erpe-Mere
  • vul het formulier in bijlage in en stuur het op naar SamenSterker Oost-Vlaanderen, tav Wim Van Damme, Speldenstraat 1, 9000 Gent
  • of ga naar onze website www.samensterker.be en schrijf je on-line in.

Het inschrijvingsformulier en verdere info vindt u terug als bijlage.