Jonge kinderen gebruiken een heel aantal luiers tot ze zindelijk zijn. Dit neemt een hele hap uit het gezinsbudget, zeker voor gezinnen met een beperkt inkomen.  Daarom sloeg Samensterker Grimbergen de handen in mekaar met de baby- en kinderspeciaalzaak Minipanda op de Wolvertemsesteenweg. Ouders met oudere kinderen hebben vaak overschotjes luiers liggen, een half pak of wat losse stuks. Zij kunnen vanaf nu hun ongebruikte overschotjes deponeren bij een speciale inzamelbox in de winkel van Minipanda.

Als je weet dat ook vandaag bijna één op de tien kinderen in Vlaanderen opgroeit in een kansarm gezin, leveren we dankzij deze permanente solidariteitsactie een kleine symbolische doch niet onbelangrijk bijdrage om samen kinderarmoede terug te dringen. Deponeer ze dus bij Sara van minipanda en Samensterker Grimbergen bezorgt ze aan gezinnen die ze goed kunnen gebruiken.

Heb je zin om een pamperbank van Samensterker te plaatsen of heb je luieroverschotten waar je vanaf wil? Samensterker zoekt nog volop naar bijkomende locaties voor extra inzamelpunten. Mail dan naar Jens Van Herp via vanherpjens@gmail.com of bel naar 0479/33.63.03.