Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver wil meer inwoners op de fiets krijgen. Daarom neemt het deel aan de samenaankoop elektrische fietsen van Igemo.

Elektrisch fietsen zit in de lift. Voor woon-werkverkeer, om de kinderen weg te brengen of gewoon als ontspanning: steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de elektrisch ondersteunde fiets”, vertelt schepen van Duurzame Ontwikkeling Servaas De Vries. “Om de inwoners van onze gemeente de kans te bieden om voordelig een elektrische fiets aan te kopen, hebben we ingetekend op de samenaankoop van Igemo.”

Bij een elektrische fiets is het belangrijk om u goed te informeren: de kwaliteit van de motor, de capaciteit van de batterij en de dienst na verkoop zijn cruciaal om een succesvolle aankoop te doen. Door deel te nemen aan de samenaankoop, krijgen onze inwoners de garantie een goede fiets aan te kopen tegen een erg voordelige prijs”, vult schepen van mobiliteit Tom Ongena aan.

Wie interesse heeft, kan zich vrijblijvend inschrijven tot 30 april. In de loop van mei krijgt hij of zij dan een aanbod van twee dames- en twee herenfietsen. “Tussen de modellen zal een groot prijsverschil zijn zodat verschillende doelgroepen zich aangesproken voelen”, aldus schepen De Vries. Het is op dit aanbod dat men definitief kan beslissen of men deelneemt aan de samenaankoop of niet.

Wie interesse heeft, kan zich inschrijven via www.skw.be/samenaankoop-efiets of Igemo (015 28 65 85).