Met het oog op de volgende gemeenteraadsverkiezingen stelt sp.a Tienen u haar complete en fonkelnieuwe ploeg voor om haar ambitieus sociaal en duurzaam project voor Tienen waar te maken.

sp.a Tienen trekt met een sterk vernieuwde ploeg naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Met deze lijst wil sp.a Tienen volop vernieuwing, verbreding en ook verjonging uitdragen. De partij wil op een evenwichtige manier jong talent met verfrissende ideeën en ervaren figuren met bakken ervaring combineren. De eerste namen hebben we u een jaar geleden al mogen presenteren.sp.a Tienen heeft in de voorbije maanden hard gewerkt aan een uitgebreide visie over hoe het Tienen van morgen er zou moeten uitzien. We zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Het is gebaseerd op meerdere overlegmomenten met de Tiense burger.

Onder de noemer “Een stad van én voor iedereen” hebben we in de voorbije maanden actief gepolst naar de mening van organisaties, senioren, jongeren, lokale handelaars en ondernemers en ervaringsdeskundigen in verschillende domeinen.


Eén voor één geslaagde initiatieven waarbij we zeer bruikbare feedback kregen die we uitgewerkt hebben in een uitgebreide visie en in een concreet verkiezingsprogramma.

sp.a Tienen wil volop inzetten op een sociaal, duurzaam en nabij-de-burger-beleid. Dit zijn voor ons geen loze woorden. We geloven er sterk in dat we van Tienen samen opnieuw een sterk en welvarend Tienen kunnen maken met kansen en mogelijkheden voor iedereen.

Het resultaat is een uitgebreide visie, een plan voor de toekomst van Tienen, een plan waarbij we samen met alle Tienenaars werk maken van een sociaal en duurzame omgeving in de stad die ons allen zo nauw aan het hart ligt. Een plan voor een stad met een toekomst voor iedereen, een plan voor een stad op mensenmaat.

Met onze vernieuwde sp.a-ploeg gaan we 100% voor een Tienen waar iedereen onze aandacht verdient.


Een Tienen waar iedereen meetelt!