Tessa – Plaatselijke artieste Tessa trad aan in ‘The Voice Kids’. Tessa bracht Birdy’s ‘People help the people’ en overtuigde Sean en Nathalia van haar zangtalent. Een thuismatch voor de prachtige stem van Tessa!

Udo - De voorbije jaren wierp Udo zich op als een echte live artiest, een allround entertainer. Ook op kleinere podia en live on tape in tenten en zalen weet Udo zijn publiek te boeien met ingetogen en opzwepende muziek. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.
Meer info op https://udomechels.wordpress.com

Fifties Fever - Deze live band neemt je mee naar de tijd waarin de mannen galant en de vrouwen onweerstaanbaar waren. Ze swingen en jiven op onvervalste rock'n roll, twist, swing en surf! o.a. Wanda Jackson, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis & Fats Domino passeren de revue.

De Romeo’s - April 2003.  Davy en Chris staan samen in de musical Romeo & Julia… Het kriebelt om samen een groep op te richten! Gunther, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen. En wat een kar… Anno 2016 staan De Romeo’s dertien jaar op de planken, geliefd in heel Vlaanderen. Overal waar de drie heren zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze voor garant… 100% feest!
http://deromeos.be

DJ Ducky – afterparty tot 2.00 uur.

Info & tickets: sr2016@telenet.be - 0478 489 133